Post by fonouslasunvi on Mar 8, 2022 14:56:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Factory Tycoon - Idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Factory Tycoon - Idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neograničene kristale ▞▞▞
▞▞▞ My Factory Tycoon - Idle Game 2022 version ▞▞▞
Vrlo uzbudljiva igra
Ja zvijezda bzo ne volim
My Factory Tycoon – Idle Game Simulation vcfi
Volim ove igre Volim ovu igru k
jako lijepo
Igra je dobra ali nije zanimljiva dajte najbolje ažuriranje. Moja tvornica Tyco,,,,
Jahanzaib
Jako dobra i lijepa i sjajna igra ikada
Eh
Ovo je dobro
Sviđaju mi se sve igre, ali ne želim raditi sve zvijezde, ali volim ovu igru
Izvrsna zabava. Ponestane stvari koje treba učiniti samo da biste pronašli nešto drugo. Veliki izbor predmeta za izgradnju. Tone otključavanja. Mogao bih nastaviti, ali pokušajte sami.
Merge Decor: Arredamento casa Rompicapi baym
Pristojna igra, ali mi ne dopušta da slušam Eminemovu novu playlistu dok je igram što je čini lošom
Prilično je ravno naprijed
Igra je lijepa igra
Iskreno, to je sjajna besplatna igra i najbolji dio što vam ne gura oglase u grlo, stvarno kreativna igra koja je definitivno potrajala i malo su razmislili o tome 10/10 bi preporučili
H vi VII VIII cc r
U redu je i lijepo je igrati!
Stvarno spora igra
Lijep kliker koji vam ne gura reklame u grlo
Prilično brzo postane dosadno. Stvari brzo poskupe, a onda je isto za svaku tvornicu koju otvorite, isperete i ponovite. Istraživanje je još skuplje, stoga budite spremni čekati satima ili danima da se relativno malo dogodi. Grafika je ipak dosta dobra. U igru je uloženo puno truda, ali ne i puno razmišljanja.
Ovo je dobra igra ako želite pokrenuti vrlo jednostavan tvornički tajkun. Jako preporučam ovu igru.

Volim igru, ne mogu je nigdje zamjeriti. A ono što je bolje je da ova igra ne forsira feed oglase u lice, tu je ako želite dodatno pojačati, nikad nisam bio prisiljen gledati 30-e reklame. Zbog toga ću podržati gledanjem oglasa. Dobar rad timu za razvoj.
VOLIM OVU IGRU JAKOOOOOOOOO JER IMAM BOST I JAKO JE LIJEPA KAD TRUKS Go, PRIJE BILA JE TAKO PUNA I NA GORU JE BILO NAPISANO 50 MILIJUNA JE JAKO LIJEPO TREBA DA OCJENITE 5 ZVJEZDICA!!! !!!!!!! ZBOGOM I OSTANI SIGURNI, ali treba ažurirati kao da postoji značajka koja će se otvoriti na oknu 7, samo će vam dati dragulje samo 1 put, a trebala bi dati dragulje svakih 10 minuta.
My Factory Tycoon - Idle Game სიმულაცია xxy
Brzo dosadi
Jako dobra aplikacija nastavi s radom
Igra je u redu, malo je spora pri kliku
Super fora igra
Dobro, sviđa mi se
Zabavno neko vrijeme, ali gotovo nemoguće napredovati bez kupnje unutar aplikacije i gledanja oglasa od 30 sekundi cijelo vrijeme. Preaktivna želja programera za unovčavanjem mi ga je uništila.
Zabavno je, ali me uhvati dok igram. To je neugodno jer ne želim izaći iz igre, prisilno zatvoriti aplikaciju i čekati da se ponovno učita.
volim ovo
Zabava na početku dosadna kasnije jer je potrebno predugo za nadogradnju svega, ali bez prisilnih oglasa to je dobro plaćanje je prilično skupo
Ova igra je jako dosadna
Vrlo dobra igra, ali puno reklama
Lijepa igra u stanju mirovanja... puno klikanja rano... ali ako je ovo vaš tip igre, isplati se
Ovo je cool
tako je dobro
Vrlo je lijepa igra i teška je također vrlo zanimljiva Hvala
Čini se prilično dobrim i nije previše težak